RIPSIENPIDENNYKSET

Ripsienpidennykset teemme aina asiakkaan omaa ripseä kunnioittaen ja turvallisesti. Ammattilaisemme arvioivat aina asiakaskohtaisesti, miten pitkää ja tuuheaa asiakkaan oma ripsi kantaa. Emme valitettavasti suostu ylittämään turvallisten pidennysten rajaa. 

Vaihtoehtoina on klassiset, volyymit, sekoitukset eli mix-ripset tai Y-ripset.
Mietitte yhdessä ammattilaisen kanssa juuri sinulle sopivat ja sinun toiveidesi mukaiset pidennykset, oli toiveissasi sitten tuuheat tai hyvin luonnolliset pidennykset.

Väriripset, timantit ja glitter-ripsetRipsienpidennyksiä voidaan tehostaa erilaisilla väri- ja glitter-ripsillä tai timanteilla.


RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Helpossa ja huoltovapaassa ripsien kestotaivutuksessa yläripset taivutetaan ylöspäin. Ripsien kestotaivutuksella saadaan omiin ripsiin näyttävyyttä. Kestotaivutus kestää 1-3kk riippuen omien ripsien uusimissyklistä. Tämä palvelu sopii erityisesti niille, joilla omat ripset ovat suorat ja vaaleat.


BROW LIFT + VÄRI

Kulmien kestomuotoilu ja värjäys. Saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut. Kestää kulmissa n. 4-6 viikkoa. 


RIPSIEN JA/TAI KULMIEN KESTOVÄRJÄYS


MICROBLADING

Kauniit kulmat kaiken aikaa

Microblading on yksi kestopigmentoinnin tekniikoista. Microblading-teknikassa kulmakarvat piirretään karva kerrallaan manuaalisesti terällä ja luonnon karvoja pyritään jäljittelemään mahdollisimman tarkasti. Microblading-tekniikassa väri viedään ihon pintakerrokseen, muttei kuitenkaan niin syvälle kuin tatuoinnissa. Tästä syystä Microblading ei ole siis pysyvä pigmentointi. Microbladingia tehtäessä käytetään aina puudutusta, joten toimenpide on lähes kivuton. Microblading-tekniikan etuna on sen yksilöllisyys ja tekijän käsiala. Microbladingillä saadaan luonnolliset, muotoillut kulmat, jotka pysyvät noin 7-18kk ihotyypistä riippuen. Kulman muoto ja sävy suunnitellaan ensin yhdessä asiakkaan kanssa ja kulmat piirretään kynällä ennen Microbladingin aloittamista. Kun piirretyt kulmat ovat sellaiset, että asiakas ne hyväksyy, aloitetaan karvojen piirtäminen terällä. Juuri toimenpiteen jälkeen piirretyt karvat näkyvät terävinä ja selkeäviivaisina. Kulmat paranevat noin 4-6 viikossa, kun niitä rasvailee useamman kerran päivässä. Tämän jälkeen väri on asettunut lopulliseen sävyynsä ja piirrettyjen karvojen linjat ovat pehmenneet. Muoto kuitenkin säilyy lähes samana ja ensimmäisessä värivahvistuksessa voidaan muotoa vielä hioa ja sävyjä säätää. Jotta kulmat pysyvät siistinä, värivahvistus kannattaa tehdä noin kerran vuodessa.


KESTOPIGMENTOINTI

* Kulmien kestopigmentointi - lopputulokseltaan intensiivisempi kuin microblading ja se tehdään pigmentointikoneella.

* Klassinen eyeliner - pigmentointikoneella tehtävä yläluomen rajaus

* Huulten kestopigmentointi - pigmentointikoneella tehtävä joko osittainen tai koko alueen sävytys sekä huulten rajausHUULTEN TÄYTTÖ

Hyaluronihappovalmistetta injektoidaan sairaanhoitajan toimesta huuliin max. 1ml. Hinta on aina sama riippumatta siitä, kuinka paljon huuliin injektoidaan ainetta.

KASVOHOIDOT

Kasvohoidoissa käytämme ihotautilääkäreiden kehittelemää Exuviance sarjaa. Exuviance on luotu alfahydroksidihappoteknologian (AHA) kehittäneiden lääkärien toimesta. 

Tuotteet sisältävät sekoituksen alfa- ja polyhydroksidihappoja. Ne kuorivat ihoa ja stimuloivat solujen uusiutumista antaen iholle kauniin hehkun. Ensimmäisten kahden viikon sisällä tuotteiden käytöstä saatat kokea ihon näkyvää kuoriutumista. Tämä reaktio on kuitenkin täysin normaali tuotteita käytettäessä. 

Tuotteet ovat dermatologisesti kehitetty ja testattu. Useat Exuviance-ihonhoitotuotteet ovat vegaanisia ja cruelty free -merkittyjä. 


JALKAHOIDOT

Jalkahoidossa jalat kylvetetään, kovettumat poistetaan, kynnet leikataan, kynsinauhat siistitään sekä hoidetaan jalkojen mahdolliset ongelmakohdat. 

Spa-jalkahoito on hemmotteleva jalkahoito, joka sisältää jalkakylvyn, AHA-kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, hieronnan öljyllä sekä loppuvoiteen. 

Kestopedikyyri sisältää kynsien ja kynsinauhojen hoidon, rasvauksen ja kestävän geelilakkauksen. 


KÄSIHOIDOT

Exuviance käsihoito on tehokas ja miellyttävä hoito käsien väsyneelle sekä kuivalle iholle. Käsihoito on miellyttävä hoito, jonka aikana käsien iho kuoritaan AHA-kuorinnalla ja tehdään käsihieronta. Kynsinauhat ja kynnet muotoillaan sekä kiillotetaan. Käsien ihosta tulee pehmeä, sileä, kirkas ja jäntevä. Sisältö: puhdistus, kevyt kynsien viilaus, kynsinauhojen muotoilu, AHA-kuorinta, hieronta, käsivoide sekä kynsien kiillotus. 

Exuviance käsihoito ja kynsien lakkaus on tehokas ja miellyttävä hoito käsien väsyneelle sekä kuivalle iholle. Käsihoito on miellyttävä hoito, jonka aikana käsien iho kuoritaan AHA-kuorinnalla ja tehdään käsihieronta. Kynsinauhat ja kynnet muotoillaan sekä kynnet lakataan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Käsien ihosta tulee pehmeä, sileä, kirkas ja jäntevä. Sisältö: puhdistus, kevyt kynsien viilaus, kynsinauhojen muotoilu, AHA-kuorinta, hieronta, käsivoide sekä lakkaus. 


KLASSINEN HIERONTA

Klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja ja rentouttavaa hierontaa. 

Voit valita 30min 45min tai 60min pituisen hoidon. 


GEELILAKKAUS

Yksivärinen geelilakkaus antaa upean ja kestävän lakan jopa 3 viikoksi. 

Geelilakkauksia voit käydä huoltamassa tai voit myös käydä korjaamassa 1 tai useamman kynnen. 


SOKEROINTI

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. 


VAHAUS

Vahaus on nopea ja lähes kivuton karvanpoistomenetelmä.


KOULUTUKSET


Ripsienpidennysten peruskoulutus (klassiset ripset sekä volyymiripset valmisviuhkoilla) 2 pvää

Koulutuksessa opitaan perustiedot- ja taidot ripsienpidennysten tekemiseen. Koulutuksemme poikkeaa muista markkinoilla olevista koulutuksista siinä, että opetamme samassa koulutuksessa myös volyymiripsien teon valmisviuhkoilla. Näin pääset heti vastaamaan suureen kysyntään volyymiripsien ollessa suosituin pidennysvaihtoehto. Koulutus antaa kattavan teoriatietopohjan ripsienpidennyksistä, niiden tekemisestä ja tekemiseen liittyvistä ongelmista. Koulutuksessa opetetaan kädestä pitäen pidennysten tekeminen käytännössä, ensin mallipäälle ja sitten oikealle mallille. Koulutus on kaksipäiväinen ja päivät voidaan pitää peräkkäisinä päivinä tai erillisinä päivinä esimerkiksi parin viikon sisällä. Koulutukseen kuuluu ensimmäisenä päivänä lounas ja toisena päivänä kahvi tai tee. Koulutukseen sisältyy myös kattava aloituspaketti, mikä sisältää kaikki tarvikkeet ripsienpidennysten tekoon. Koulutuksesta saa todistuksen ja myöhemmin sertifikaatin.