Henkilökunta

Ripsienpidennykset on hinnoiteltu tekijän kokemustason sekä käytyjen koulutusten mukaan.


Taso 5: Erittäin kokenut ja monipuolinen ripsienpidennysten tekijä. Useita koulutuksia käynyt ja kouluttautuu säännöllisesti vuosittain. Taitaa käsintehtyjen volyymien lisäksi erikoistehosteet, kuten mm. väri- ja glitter-ripset.

Taso 4: Erittäin kokenut ripsienpidennysten tekijä. Taitaa kaikki tekniikat, myös käsintehdyt volyymit.

Taso 3: Reilusti kokemusta ripsienpidennysten tekemisestä. Käsintehtyjen volyymien harjoitteluvaihe käynnissä.

Taso 2: Jonkin verran kokemusta ripsienpidennyksien tekemisestä. Perustekniikat hallussa, mutta käsintehtyjä volyymeja ei vielä tee.

Taso 1: Aloitteleva ripsiteknikko. Koulutus käytynä, tekniikoita harjoittelee. Työskentelee asiakasturvallisuuden huomioon ottaen. Työskentely vielä hitaampaa kuin kokeneella tekijällä.

Jonna

Omistaja

Ripsiteknikko-Taso 5, Kätilö-sairaanhoitaja

Lempäälä - Tampere keskusta - Akaa

Salonki Jii:n perustaja Jonna, toimi aikaisemmin kätilönä TAYS:ssa. Kauneusala alkoi kuitenkin kiinnostamaan koko ajan enemmän ja siitä lähtikin ajatus omasta kauneusalan yrityksestä. Jonna on melko rempseä tyyppi, jolla on nauru herkässä. Jonna haluaa saada ihmiset hyvälle tuulelle ja paras keino siihen on hemmotella asiakkaita kauneushoidoilla ja helpottaa asiakkaiden arkea.

Hoitoalan taustan vuoksi Jonnalle on erityisen tärkeää ripsienpidennysten ja microbladingin turvallisuus ja työympäristön puhtaus ja hygienisyys. Jonnan hoiviin voit siis tulla turvallisin mielin. Jonna kokee kouluttautumisen tärkeäksi ja siksi hän käy säännöllisesti päivittämässä tietojaan ja oppimassa uutta.

Voit tulla rupattelemaan asioista maan ja taivaan välillä. Syvällisetkään aiheet eivät Jonna pelota tiehensä. Tai voit tulla vain lepäämään ja ottamaan päiväunet hoidon ajaksi.

Jonna työskentelee Tampereen keskustan, Lempäälän sekä Akaan liikkeissä.

Pauliina

Ripsiteknikko-Taso 4

Tampere keskusta

Pauliina aloitti kauneudenhoidon parissa syksyllä 2019. Pauliinan päätyö on tällä hetkellä opetus- ja kasvatusalalla, mutta hän on erittäin kiinnostunut kauneudenhoidosta ja haluaa oppia koko ajan uutta. Pauliina on rauhallinen ja tarkka.

Pauliinan asiakkaana voit jutella niitä näitä. Rempseämmätkään aiheet eivät hämmennä. Tai voit vain nauttia rentouttavasta hetkestä rauhallisesti leväten.

Pauliina työskentelee Tampereen keskustan liikkeessä.

Kuvia Pauliinan töistä näet instagram-tililtä:

https://www.instagram.com/salonkijii_pauliina/


Eevi

Ripsiteknikko-Taso 4

Lempäälä - Tampere keskusta

Eevi on valmistunut nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi ja aloittanut helmikuussa 2020 tekemään ripsiä.

Eeville on tärkeää asiakkaiden viihtyvyys ja tyytyväisyys työn lopputulokseen. Eevi on tarkka ja hoitaa työnsä aina huolellisesti. Ripsihuoltoon voit tulla rupattelemaan tai rauhottumaan ja nauttimaan. Eevi tekee kaikkensa, jotta tuntisit olosi mukavaksi ja turvalliseksi.

Eevi työskentelee Tampereen keskustan ja Lempäälän liikkeissä.


Tea

Ripsiteknikko Taso 4 - Kosmetologi

Lempäälä - Akaa


Emilia

Ripsiteknikko Taso 3 - Kosmetologiopiskelija

Lempäälä - Akaa 


Marianna

Ripsiteknikko Taso 2 - Kosmetologiopiskelija

Lempäälä - Akaa 


Petra

Ripsiteknikko Taso 2

Kissanmaa


Emmi

Ripsiteknikko Taso 4 - Kosmetologi

Kissanmaa


Veera

Ripsiteknikko Taso 4 - Lähihoitaja

Kissanmaa 


Juli

Ripsiteknikko Taso 1

Akaa